Sy kveld

 Posted by at 10:28  babynest
aug 092015
 

IMG_0237

I går kom kusinen på besøkt, vi hadde kjempe gøy sy kveld og ikke minst produktiv. Hun har termin om en måned så vi venter spennende om det blir en jenter eller gutter. Hun vil det skal være overaskelse så vil ikke vet om hun venter jenter eller gutter. Så vi er veldig spennende. Så koselig å ha kusinen i byen, hun er like kreativ og kjempe flink til å strikke og hekle. Veldig gøy å ha henne som jeg kan snakke om stoff og sy tingene uten noen himmler opp øyer. Vi kommer å ha flere sy kveld, gleder med til da.

Det ble ikke noe bilder av sy kveld for begger var like iverrig å produsere. Kusinen vil ha litt hjelp å sy babynesten og noe andre  babytingene, så det blir babynest på begge. For min del syr jeg en til svigerinne, hun venter en liten prinsesse og om ikke så lenge får vi to nye familie medlemmer 🙂 Så gøy.

Jeg går for klassike, rosa og blond. Alle stoffene, vadd, blond og underlag er fra Stoff og Stil. Til vanlig brukte jeg vadde til liggedelen, men denne gangen prøvde jeg meg skum madrass, derfor endret en del på mønstret.

IMG_0247-2

IMG_0253-2

IMG_0255-2

IMG_0260-2

IMG_0261-2

IMG_0264-2

IMG_0262-2

IMG_0265-2

IMG_0268-2

IMG_0275-2

IMG_0266-2

IMG_0279-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook