Rev sett

 Posted by at 09:35  body, joggebukse
jul 292015
 

IMG_7421-2

Uff, regner og blåser idag!! Håper virkelig sommer ikke er over, vi er fremdeles i Juli. Selv om over en uker i Barcelona er jeg ikke mett av sol. Vil ha mer mer SOL og VARME.

Endelig har jeg tid å gå gjennom bildene som jeg overført til hardisken før vi reist. Siste bestillingen sendt jeg i vei kl.20.00 dagen før vi reist, skikkelig stress. Lenger siden applikerer jeg reven, denne gangen på en grå body med matched joggebukse. Bodyen er i single jersy med øko-tex sertifisert. Buksen syr i sweaterstoff fra Kjekk og Søt, stoffet er også  øko-tex sertifisert. Settet kombinerer jeg med brun ribbe, synes det er fint kombinering med grått og oransj.

IMG_7395-2

2015-07-096

IMG_7398-2

IMG_7413-2

IMG_7418

  2 Responses to “Rev sett”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook