Hot Pot

 Posted by at 08:13  hverdagsliv, sommer 2015
jul 182015
 

IMG_8297

Tid gikk så fort, allerede lørdag i dag. Om noen få dager så er vi tilbake til Norge, men men tils da skal jeg nyte dagen på stranden og god mat. Hot pot eller fondue som vi kalt er ikke akkurat alle fleste har med i bagasje når man reiser til syden. Vi vet her i Barcelona har veldig god og ferske sjømater. Vi er mat elsker og elsker sjømat  så dette er exellent, i tillegg vi har med 2 chefs med oss så hva kan man ønske mer enn det. De kan sette trylle fram en del god mat til oss, selv om vi ikke går ut å spise?

Vi fant ut en liten market i nærhet her om dagen, og vi skulle bare se, men ender opp en del mat og bestemt oss for fonduen på kvelden. Vi handler inn for pluss +- EUR 50.-  ikke verst middag for 8 personer med masse god råvarer.

IMG_8303

IMG_8310

IMG_8311

IMG_8316

IMG_1525

IMG_8453-2

IMG_8456-2

IMG_8457

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook