Mønster konstruksjon

 Posted by at 10:39  Ukategorisert
jul 132015
 

 

image

image

image

Jeg kost meg med å fullføre et mønstret som jeg begynt før vi dro til Sverige.  En som jeg blitt kjent gjennom FB, hun ønsker mønster til Summer romper som jeg sydde til min niese. Jeg deler gjerne mønster, problemer er det jeg har er i str.62 og hun vil ha i str.86/92? det tar litt tid å tegne opp et mønstret, og ikke minst forstårlig. Hun har sydd en del så regned med hun skjønt det jeg tegnet og skrev på mønster. Ønsker jeg har tid og lager et tutorial for det er gøy å dele sånne DIY til alle. Gleder meg å se resultatet når hun ferdig med plagget.

  One Response to “Mønster konstruksjon”

  1. Så snill du er, gleder meg til mønsteret kommer! Veldig inspirerende og fin blogg du har!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook