jul 112015
 

IMG_7792

Barna gleder seg til dagen de våkent allerede kl6.30? men ble sendt til sengen igjen. De gleder seg virkelig. Vi tar en mini vacation til Gøteborg med venner og familie, men stopper i Superland og overnatter der en natt før vi kjører videre. Badeland er under oppussing, synde det ble forsinket og ikke ferdig da vi kom, det var en nedtur? men men vi få komme tilbake hit en annen gang.

Før vi dro møtet vi min søster for å ta en liten frokost/lunsj på Creperie de Mari på Grunneløkka. Kjempe koselig sted med god crepe. Barna tok crepe med sukker og en stor varmtsjokolade med krem, mens jeg tok crepe med bær “Yummy”  min søster tok litt mer frokost variant Crepe med bacon og  speilegg.

Nå tar vi hotelfrokost så kjører videre til Gøteborg, med retning til Liseberg.

IMG_7728

IMG_7757-2

IMG_7772

Bilder1

IMG_7788

IMG_7777

IMG_7816-2

  One Response to “Creperie de Mari”

  1. Det så veldig godt og koselig ut! Ønsker dere en flott ferie 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook