jul 022015
 

IMG_6977-2

IMG_6979

I går var utrolig deilig tropisk vær her i Oslo. Etter jobben jeg dro jeg hjem med en gang, for å hente barna som var hjemme og ventet utålmodig på meg. Vi dro til Badedammet som lå i nærhet der vi bodde, og da jeg kom hjem de hadde alleredet pakket ferdig og var klar for å dra. Vi møtet mine søster på badedammet og barna hoppet i vannet med en gang. De badet fra da vi kom tils vi dro der i fra kl 20.00 på kvelden. Endelig sommeren er her, med 28 grade i solen er ikke noe å klage på, både stor og små nyter det herlig været.

Med det varme var vanskelig å være inne, jeg tok en pause fra symaskinen og vil heller nyte det fine sommer varme. Været varer ikke lenge, det har meldt grått og kald igjen til neste uke. Vi får nyte mens vi kan.

2015-07-022

2015-07-021

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook