animal print

 Posted by at 07:52  action bilder, Kjole
jul 012015
 

IMG_6884

IMG_6822

IMG_6838

IMG_6851

IMG_6853

Tredje forsøkt…phuu……. endelig spiker jeg lengden som lillemor ønsker, og hun har det rett 🙂 Turkise kjolen er for kort i lengden, rosa kjolen er for langt og denne er perfekt. Stoffet kjøpte jeg hos Stofstedet.dk, det er mye fint som er salg hos dem. Gjett om jeg gikk i bananas da jeg kikk hjem stoffene, budjett for stoffene går nå i null  “krise”.

IMG_6831

I går takke jeg for meg og gikk fra familieprat.no, jeg hadde bra der men føler for dags for å stå på eget bein. Pga. blogg byting nesten alle innlegg uten bilder.Jeg er ikke noe data genir og vet ikke hvorfor det ble så, men jeg redigerer i full fart for retter opp alle innleggene. Om dere oppdaget noe innlegget uten bilder så sier i fra til meg så redigerer jeg det opp med en gang.

Tusen takk for deres tålmodighet.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook