Pink one

 Posted by at 08:46  action bilder, Kjole
jun 302015
 

IMG_6967

2015-06-30

Litt action bilder av ny kjolen. Lillemor likte så godt den turkise kjole og ønsker en til.  Jeg fant en helt likt print i rosa hos Olivias.no og klikket hjem et par meter 🙂 Forrige kjolen var for kort forran så denne gangen la jeg til noe ekstra cm, men dessverre litt for mange så det faller ikke i smak hos eieren. Hun synes forran er litt for langt 🙁  OK, mamma skal huske til neste gang og syr en mitt i mellom lengden 🙂

IMG_6969

IMG_6973

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook