Sommer bunny

 Posted by at 08:30  Kjole
jun 272015
 

IMG_6715

Denne bestilling runden er propp full og jeg har ikke mulig tar i mot flere bestillinger, men så fikk jeg en veldig spesiell oppdrag og ikke har lyst takke nei denne gangen.  Denne bestillingen fikk jeg beskjed at jeg får bestemmer alt, det kunden ønsker er : sommerlig, str.86 og bunny ellers alt fritt.

Mønstret er en topp fra Ottobre 3/2015, men forlenger litt i lengden så den blir til kjole og pluss et par små endringer. Stropet på skulder er justerbar, så kan man justerer kjolen etter barnas høyde. Barna kan vokser i denne kjolen, man kan bruke som kjole nå, men etterhvert som  en topp.

IMG_6718

IMG_6723

IMG_6727

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook