Fotball shorts

 Posted by at 10:36  shorts
jun 262015
 

IMG_6806 

Jeg har sydd et par shortser til lillemannen, men kun denne klarer jeg knipser noe bilder. Alle de andre ble revet bort innen jeg klippt av tråder. Mønster av shortsen har jeg tegnet selv, om du vil syr en selv kan du følger etter min Boy Shorts DIY på min tutorial mappe. Stoffet kjøpt jeg på Stofstedet.dk og den er på salg 🙂 . Stofstedet.dk har nå salg på masse andre bomulljersey som er kjempe bra om du syr t-skjorte, shorts, kjoler m.m……………….. Har handlet så mye stoff i det siste så jeg tror jeg ha kjøpe forbudt resten av året 🙂

IMG_6809

IMG_6814

IMG_6812

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook