leopardmønster

 Posted by at 08:29  Kjole, T-skjorte
jun 222015
 

IMG_6527 

Da jeg kjøpte en liten bit av leopardemønster en stund tilbake for en annen formål, og lillemor forelsker i dette stoffet da hun så det. Hun har så lyst på en kjole i dette stoffet. Mor kan ikke motstå den bambi øyene hennes så det er å klikke hjem stoffene 🙂 Jeg syr etter hennes favoritte kjolen som hun fikk av tanten i Jul. Jeg målt litt feil så det ble litt kort forran, skal huske å legge til 5-10 cm ekstra til neste gang. Kjolen traff midti i blinken og hun ønkser seg en til. Forrige uke fant rosa leopardemønster hos Olivias.no og bestilt et par meter. Stoffet kom fort i posten og den hang nå for å tørke. Kjolen er en av plagg på min to sewing listen innen vi reiser på ferie.

IMG_6551

IMG_6577-2IMG_6579

2015-06-22

IMG_6648

2015-06-221

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook