Strikkemappe

 Posted by at 07:57  genser, strikker
jun 162015
 

IMG_6070 

Jeg har en slitt strikkemappe som jeg brukt i mange år, er på tid å lage en ny. Her om dagen kom jeg over et strikemappe bilde på instagram da tenkte jeg meg at den må jeg ha. På lørdag tok jeg pauser fra bestillinger og sydde meg en ny strikkemappe. Jeg brukt det jeg hardde hjemme, ikke akuratt det stoffet jeg tenkte meg men det duger 🙂 Den er så praktisk å putte alle strikke tingene nedi når jeg har den i veske eller reiser bort, og god plass er den også.

IMG_6060-2

IMG_6071

IMG_6074

IMG_6091-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook