Kom I posten

 Posted by at 10:38  hverdagsliv
jun 142015
 

IMG_6026-2 

Ser hva som kom i posten forrige uke. Jeg påfyller min trykknapperlager fra Lykkedrage.no og som vanlig bestillingen kommer fort, pakken dumper i postkassen 2 dager etter jeg sendt inn bestillingen min.  Jeg gikk helt amok da jeg fikk tips på strikkenett.no DROPS Baby merino garn på salg. Garnet er fremdeles på salg så løp og kjøp. Jeg skal bli tante til to baby til høst, julegaver og kanskje rekker et par genser til mine barn.  Jeg planlag noe prosjekter fram til jul så håper jeg klarer fullfører alt dette. Her blir det mange busstur 🙂 På fredag hentet jeg en stor pakke i posten fra Kjekk og Søt som jeg bestilt “litt” sweaterstoffer og et par meter jeansjersey som lillemor ønsker en kjole av det.
Julaften kommer tidlig i år 🙂

IMG_6036

IMG_6037

IMG_6046

IMG_6048

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook