shades of colores

 Posted by at 10:59  heldress, joggedress
jun 122015
 

I Påske lagt jeg en collage av alle gule plagg som jeg sydd bare for moro skyld og overrasket nok det var gøy å få et oppsummering av samme farge. Gikk gjennom hardisken og laget en collage av hver farge. Herlighet så mange bilder, kan ikke bestemt helt hvilket bilder jeg skal ta med 🙂 Gøy å se så mange forskjellige plagg, motiver og farge kombinasjoner som jeg har sydd.

2015-04-082

shades12

shades15

shades2

shades3

  One Response to “shades of colores”

  1. Du har sydd så masse fint og du slutter aldri å imponere meg.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook