Baby muuu……..

 Posted by at 09:07  joggedress
jun 092015
 

IMG_6003-2 

Kan si jeg sparer best til sist, denne helgen har jeg kost med med denne lille kalven.  Jeg fikk en bestilling der jeg kunne velge i mellom å sy kenguru eller kua. Jeg prøvde å tegne kenguru, men på et eller annet måte synes jeg kenguru ligner på en mus med stor føtter. Det ser helt teit ut, derfor valgt jeg kuen. Synd det ikke ble noe motiv forran på gensern, motiven er for bred og for høy. Om jeg forminsker motiven vet jeg at jeg ikke vil klare syr pent. Det er alt for mange hjørner og små detaljer som er vanskelig å sy når den er det liten. Resultatet ble allikevel veldig fint, jeg er fornøyd. Vi får håper mottageren er like fornøyd som meg.

IMG_5993

2015-06-073

IMG_5996

2015-06-074

IMG_6001-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook