Kjærlighet og varme på veien

 Posted by at 08:37  lue
mai 032015
 

IMG_4793 

Etter en venn likte et innlegg om “Kjærlighet og varmen på veien” og kom over deres gruppen på faceboock, tenkte jeg kunne sy noen luer og sende til kontaktpersonen i min distrikt. Jeg kjenner ikke noen som rammer av kreft eller, men jeg vet hvordan det er å ha en i hus som er syk eller er på sykehuset. Minste mann var veldig syk da han var liten og vi var inn og ut av sykehuset hele tiden.

IMG_4743

Den vanskeligste perioden i mitt liv.

IMG_4754

IMG_4761

IMG_4781

IMG_4786

I gruppen er mange flinke strikker, så jeg etterlate strikking til disse damene. Jeg foretrekker å sy, noe jeg kan best. Jeg syr 18 luer , noen av dem er røffe motiver som passer til store barn, mens de med søte figurer til små barn.

IMG_4745

IMG_4749

Stoffene jeg bruker er fra Stoff of Stil, OliviasKjekk og søte og Stofstedet. Luene syr jeg etter mitt eget mønstre, og de passer til barn fra 3-9 år.

IMG_5132

IMG_5133

Kjære alle sy venner, om dere har litt tid og stoff oppfordrer jeg dere til å bidrar med noen luer til prosjekt “Kjærlighet og varme på veien”. De søker flere som kan sy lue, til store og små og til begge kjønn. Alle kreft pasienter er veldig takknemlig å få en lue.

IMG_5098-2

  2 Responses to “Kjærlighet og varme på veien”

  1. Så fantastisk å kunne gi til slike formål. Har veldig lyst til sånt jeg også..

  2. Så fantastisk å kunne gi til slike formål. Har veldig lyst til sånt jeg også..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook