Hvit romper

 Posted by at 08:05  strikker
mai 032015
 

IMG_4577

Strikket enda en romper til min niese, varmen er ikke helt hoss oss enda så det er greit og ha en ull romper. Jeg strikket etter oppskrift fra Sandsgarn hefte 1415 i tynn merinoull i hvit. Har også strikket en kyse fra samme hefte av restgarn (kommer bilder) Rompen er fortsatt litt stor for jeg strikket i str. 1 år. så hun har noe å vokse i.

IMG_4575

2015-04-235

IMG_4590

  2 Responses to “Hvit romper”

  1. Nydelig. Jeg gleder meg skikkelig til jeg får tid til strikking igjen.. Da skal det produseres..

  2. Nydelig. Jeg gleder meg skikkelig til jeg får tid til strikking igjen.. Da skal det produseres..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook