Mikkel Rev

 Posted by at 08:00  joggedress
mai 012015
 

IMG_1830-2

Dette settet har jeg vist lagt i glemmebok, settet sydde jeg for en stund siden 🙂

Tusen takk for alle hyggelig mail som kom inn på onsdag, jeg har fått så mange fine bestillinger som jeg skal kose meg med. Bestillinglisten min er full og dessverre har ikke mulighet å ta i mot flere bestillinge, ønsket jeg har kapasitet å ta imot alle bestillinger som kom inn. Vedsiden av fulltidsjobb og skolebarn så har jeg veldig begrense med tid for å sy hverdag..

2015-02-169

IMG_1850-2

2015-02-1610

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook