apr 242015
 

IMG_4385

Om dere lurer på om jeg har shoppet noe stoff og garn… så er det både ja og nei. Før jeg dro google jeg litt om garn- og stoffbutikker. Jeg fant en garnbutikk i nærheten av  gamlebyen, men ikke noe stoffbutikk er:(  Rakk innom en garnbutikk som heter Pasmanteria Kłębuszek som ligger ca.15-20 min gang avstand fra torget. Her har de masse masse garn og syr tilbehør. Jeg er ny som strikker så  kjenner ikke til garnet og kvalitet, så turte jeg ikke kjøpte noe og endet opp med strikkepinner, knapper, perler og litt sy tilbehør. Det var gøy å se så mange fine garn  🙂

IMG_4394

IMG_4380

IMG_4381

IMG_4382

IMG_4385

IMG_4386

IMG_4388

IMG_4391

IMG_4389

IMG_4392

krakow

Måtte bare spurte med garnbutikken om det var noe stoffbutikker i nærheten. Butikkeien var så snilt, han prøvde så godt han kunne å beskrive veien på Polsk (noe jeg ikke skjønte mye av). Tilslutt ba jeg han skrev ned adressen, så tok jeg taxien dit. Taxituren var kort, det tok ikke så lang tid. Om jeg gikk så vil det ta evighet å finne fram.  Det var like greit å ta taxien, kostet 9 PLZ = ca.20 NOK. Butikken hadde mange fine stoffer, men veldig lite trikot stoff (stretch stoff), men finnes vanlig stum bomull, ull og bambus . De har mye blond, sateng, glitter stoff…….. you name it. De har også en del fine ull (som du kan skreddersy dress/kjole), fleece, viscose, polyester……….. jeg endet opp med 2m hodeskalle Isoli og litt mere knapper 🙂

krakow4

IMG_4404

IMG_4396

IMG_4398

IMG_4400

IMG_4399

IMG_4401

IMG_4402

IMG_4403

  7 Responses to “Stoff og garn shopping I Krakow”

  1. Åååå.. Herligheten, dette så jo ut som mekka for hobbygalinger som meg.. hoho..

    • Ikke sant 🙂 synd jeg tok med meg en liten koffert, ellers hadde jeg tok med hele butikken hjem 🙂

  2. Åååå.. Herligheten, dette så jo ut som mekka for hobbygalinger som meg.. hoho..

    • Ikke sant 🙂 synd jeg tok med meg en liten koffert, ellers hadde jeg tok med hele butikken hjem 🙂

  3. Hva heter stoffbutikken du var på i Krakow?

  4. oi, så masse fint. Kortet hadde nok gått varmt her og klokka hadde blitt 100 før jeg hadde kommet meg ut:-) Du må ha god selvkontroll som kom deg ut i tide så du ikke måtte kjøpe deg både mega stor koffert og ekstra vekt på flyet:-) ha en fin dag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook