T-skjorter

 Posted by at 09:52  T-skjorte
apr 132015
 

IMG_3956

2015-04-081

Barna er veldig ofte med meg til Stoff og Stil, av og til får de lov å velge ut stoffer . Collin elsker dyr, da han så rev og vaskebjørn på Stoff og Stil var han solgt. De må vi kjøpe sa han. Tegneserie Superhelter er et must. Da jeg fikk i posten fra Olivias.no, sydde jeg t-skjorte, hettejakke og genser. Singlet og t-skjorte er fort å sy, og jeg klipper ofte et par stykker har de liggende. Når jeg er ferdig med bestillinger og er i ferd med ny prosjekt syr jeg kjapt t-skjorter eller singlet til gutten i mellomtiden. Lille mann har nå t-skjorter og singleter i bøtter og spann, det han trenger nå er shorts.

IMG_3948

IMG_3936

IMG_3938

IMG_3939

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook