apr 112015
 

IMG_3909

Hettegenser er ikke noe min lille gutt liker, men derimot hettejakke med glidelås liker han veldig godt. Like før påske bestilte jeg litt stoff fra Kjekk & Søt og Olivias.no, de kom jammen rett i tid. I påsken sydde blant annet T-skjorte og denne jakken til minste mann. Jeg bestilt to digitalprint stoffer fra Olivias, og Collin falt for  denne Tegneserie Superhelte . Jeg sydde genser, T-skjorte og jakke av dette stoffet. Genseren tok jeg aldri bilder av for Collin nektet å være modell denne gangen. For å gjøre jakken etter Collin sitt ønske sydde jeg tegneserie Superhelten stoff i armene, lommer og fôra hette på jakken, han fikk være med å designe/ velge hvor han ville ha det. 🙂

IMG_3896

2015-04-08

IMG_3933

  2 Responses to “Digitalprint Tegneserie Superhelt”

  1. Så stilig.. Neste bestillimg fra meg blir nopk SpiderMan.. hehe.. Mellomste er over gjennomsnittet glad i han derre ederkoppmannen..

  2. Så stilig.. Neste bestillimg fra meg blir nopk SpiderMan.. hehe.. Mellomste er over gjennomsnittet glad i han derre ederkoppmannen..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook