Strikkemarkører

 Posted by at 08:30  strikker
apr 092015
 

IMG_3958

I hverdagen tar jeg bussen ca.30-45 min til og fra jobb og jeg pleier strikker så tiden går fortere. Denne prosjekten startet jeg i påsken og er ganske godt i gang, håper å blr ferdig til neste uke. Når jeg strikker bruker jeg som oftest restgarn som strikkemarkører til å holde styr på strikketøyet, og det er ikke noe fint å se på. Her om dagen rotet jeg i perle skuffene og fant fram perler for å lage strikkemarkører. Jeg tror jeg må ta en tur til perlebutikken i bogstadveien ser om jeg kan finne noe fine charme som jeg kan lage flere strikkemarkører. Nå ser strikketøyet mye lekkere, mye finere enn å bruke restgarn og de plast markører som vi få kjøpt i butikken.

IMG_3981

IMG_3969

IMG_3986

IMG_3992

  4 Responses to “Strikkemarkører”

  1. Så lurt! Tror jammen jeg vil lage noen slike jeg og =)

  2. Så lurt! Tror jammen jeg vil lage noen slike jeg og =)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook