apr 082015
 

//sponset innlegg//
IMG_3762

Jeg fikk tilsendt Barnevaderen til Collin litt før jul, men ikke fått testet den ut før nå. Barnavaderen er forsatt litt for stor for han, men med ullsokker og strømpebukse så går det fint. Han kan vokse i den og bruke ut høsten. Etter pikk nikken i påske gikk vi forbi en liten bekk på vei hjem, før jeg sa noe var han i vannet. Når han er i gang så vil han ikke opp. Collin fikk testet ut barnavaderen ordentlig, han hoppet og gikk i grunn og dypt vannet. Utrolig bra at han er ikke våt i beinet da vi kom hjem, enda bedre da Collin sa han vil ha på seg barnavadren når han skal på tur med klassen.

IMG_3870

Litt om Barnevaderen:

Solid, myk og behagelig regnbukse med påsveisede gummistøvler. God passform som gjør den behagelig å ha på. Spesielt tilpasset barn. Kraftige regulerbare seler i slitesterk kvalitet. Enden på selen er sydd fast, slik at spennen ikke sklir ut. Støvlene er sveiset solid fast i regnbuksen MED TRIPPEL SVEISEKANT slik at det ikke slipper inn vann. Hele buksen er også sveiset sammen og har dermed ingen sydde sømmer som kan forårsake lekkasje. Det er påmontert hemper på innsidens for- og bakside. Knapp i siden til å justere bredden.
Hver barnevader kommer i en egen pose som er laget i samme materiale og farge som barnevaderen.

 Barnevaderen selges rundt om i Norge, Her har du oversikter over hvor du kan kjøpe. Du kan også følge Barnavaderen på facebook HER.

2015-04-042

IMG_3868

IMG_3874

IMG_3845

IMG_3875

IMG_3880

  4 Responses to “Barnevaderen-Regnbukse og støvler i ett!”

  1. Tror nesten vi må skaffe oss sånn her altså.. Jeg har vært veldig usikker om det er liurt med tanke på vask og sånt, men tror jeg har blitt overbevist nå.. hehe..

    • Jeg tror det er ikke vanskelig å vaske barnevaderen, det holde kanskje en rund i dusjen. Om han lekte på det måte som han gjorde med regnbukse vil vannet har kommet inn for lengst.

  2. Tror nesten vi må skaffe oss sånn her altså.. Jeg har vært veldig usikker om det er liurt med tanke på vask og sånt, men tror jeg har blitt overbevist nå.. hehe..

    • Jeg tror det er ikke vanskelig å vaske barnevaderen, det holde kanskje en rund i dusjen. Om han lekte på det måte som han gjorde med regnbukse vil vannet har kommet inn for lengst.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook