apr 042015
 

IMG_3739-2

I går kom vi hjem fra vår lille påskeferie, som i fjor var vi på Superland . Superland er en del av Quality resort hotell i Sarpsborg. Det ligger ved E6 rett utenfor Sarpsborg ved avkjøringen til Grålum, rett ved Tunevannet og Tune kirke. Vi bestilt hotell pakken som ink. middag, frokost, badeland og superland. Barna badet dagen langt og de løpte fra klatreveggen til hinderløpen hvor mange ganger de vil. Vi var her mange ganger før og er alltid fornøyd med service, jentene på resepsjonen hjalp til og la påskeeggene på rommet for å overrasker barna. Barna trodde  faktiske påskeharen var på besøkt. Mor fikk også påskeegget 🙂 nå har jeg noe å syssle i påske 🙂 Dag to kom noe i familien og venner, de tok dagstur til superland, det er så gøy så mange samlet på et sted. Påske er over for mannen og han måtte tilbake til jobben i dag, men jeg og barna har noe fri dager.

2015-04-04

IMG_3680

IMG_3687-2

IMG_3688

IMG_3713

IMG_3715

2015-04-041

IMG_0971

  4 Responses to “Påskeferie- Quality Resort Sarpsborg”

  1. Så gøy.. Hit må jeg bare dra en gang. Kanskje ta med meg de to største dit, eller kanskje bare en jentetur for Ingrid og meg.. Hmm.. Tenke tenke..

  2. Så gøy.. Hit må jeg bare dra en gang. Kanskje ta med meg de to største dit, eller kanskje bare en jentetur for Ingrid og meg.. Hmm.. Tenke tenke..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook