mar 182015
 

IMG_2970

I helgen som var tok vi turen til Ekeberg husdyrpark, det var super fint vær med sol, men litt kaldt når vinden kom. Parken er en veldig fin plass for barna som liker dyr, her kan du hilse på mange husdyr som geiter, sauer, kuer, griser………mm. Vi har vært her mange ganger før, og barna elsker det.  Minste manenn fikk prøve å ri på hesten forrige gang, han har vært skeptisk litt skeptisk men han liker det bedre og bedre for hver gang. Med en gang vi kom dit dro han med til boden der hvor man kjøper billetter………Da vi gikk der i fra sa han at han vil begynne på rideskole.

IMG_2949

IMG_2959-2

IMG_2964

IMG_2966-2

IMG_2969-2

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook