Merinoull-Sandnes Garn

 Posted by at 11:00  strikker, worklog
mar 172015
 

IMG_2925-2

Jeg fikk strikke dilla, kunne ikke legge fra meg strikketøyet….. hele helgen har jeg strikket for å bli ferdig romper. Den ble utrolig søt, ikke så rart mange strikker til babyen sin. Oppskriften er fra Sandnes Garn Hefte 1408 Bomull Baby og strikket med Tynn Merinoull fargekode 4312 . Blomsten er prikken over i:en, det var noe jeg kunne fra før. Tenkt….. denne er min andre strikke plagg 🙂

IMG_2912

2015-03-161

IMG_2922-2

Oppskriften generelt er enkelt, det er noe jeg vil anbefalle for nybegynner som meg. Det viktigst er å lese oppskriften nøye, spørre de som kan strikke om du ikke skjønner. De som jobber på garnbutikken er kjempe flinke, de vil forklare deg alt. Jeg er så heldig har to kollega som er strikkeglad og mange års erfaring med strikking som jeg kan spørre.

Skal prøve å få til noen fine bilder av lille Eileena i den. Gleder meg, hun blir sikkert kjempe skjønn i den 🙂

2015-03-162

IMG_2929-2

  6 Responses to “Merinoull-Sandnes Garn”

  1. Så fantastisk fin 🙂 Tror jeg må prøve meg på en sånn 🙂

  2. Så fantastisk fin 🙂 Tror jeg må prøve meg på en sånn 🙂

  3. Så søt. Sånne har jeg lyst til å strikke også, men det er ikke så mye tid til strikking om dagen. Får vente til miniputt sover hele natta tror jeg.. Da har jeg nok litt mer energi også.

  4. Så søt. Sånne har jeg lyst til å strikke også, men det er ikke så mye tid til strikking om dagen. Får vente til miniputt sover hele natta tror jeg.. Da har jeg nok litt mer energi også.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook