mar 152015
 

IMG_2817-2

Etter dåpen hadde vi en familiemiddag hos meg for å feire lillel Eileena. Til denne anledningen har jeg sydd en kjole til dårsbarnet og lillemor ( jenta min ). Kjolen til Eileena fortjene eget innlegg, så den kommer jeg tilbake litt senere.
Jeg ble litt lei meg for lillemor ombestemte seg i siste minutt å ikke bruke kjolen jeg sydde til henne, men hun brukte lilla bursdagkjole som jeg sydde for 2 år siden. Men men den hun valgte var også fin.  Det er ikke noe fare, vi har flere middag og feiringer så kjolen kommer definitivt til å bli brukt en dag.

IMG_2794-2

IMG_2796-2

IMG_2797-2

IMG_2803-2

2015-03-12

Lillesøste var her tidlig og ordne i stand middagen, og selvfølgelig måtte jeg gjøre i stand en kake. Min søster Linh ( mellom søster ) har laget ostekake i beger, hun er ekspert til å lage ostekaker, den smaker himmelsk. Lillemor er ikke noe kakemoms men hun spiste ostekaken og synes den var  kjempe god. Det sier vel mye.

IMG_2820-2

IMG_2825-2

2015-03-121

IMG_2844

  6 Responses to “Barnedåp-middag og detaljer”

 1. For ei søt jente, og flotte detaljer fra dåpen 🙂

 2. For ei søt jente, og flotte detaljer fra dåpen 🙂

 3. For ett vakkert dåpsbarn!

  Kanskje du må komme å hjelpe meg når jeg skal døpe *ler*

  klem

 4. For ett vakkert dåpsbarn!

  Kanskje du må komme å hjelpe meg når jeg skal døpe *ler*

  klem

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook