sommergarderobe

 Posted by at 16:39  Singlet
mar 072015
 

IMG_2556-2

I fjor sommer tok vi chartetur til Malaga i Spania , og barna storkost masse ved bassengen. I år skal vi tilbake til Spania men denne gangen til Barcelona. Turen er i boks og nå planlegger jeg syr litt sommer klær til barna.  Noen gang skjønner jeg ikke helt  hvordan barna kan vokse så fort, etter nytt år synes jeg min lille gutt vokser fra alle klærne. Fra og med nå tils vi reiser skal jeg sy noe shorter som jeg hadde sydd til han i fjor og noe t-skjorter til lillemann, selv klart store søster skal også få noe kjoler

IMG_2568

Jeg har allerede begynt med å sy noe singlet til han, hele 7 stk 🙂 Kan ikke husker hvor jeg kjøpt disse stoffene, for jeg kjøpte disse for en stund siden.  Kan se den robot stoff er fra Stoff og Stil og kanskje rest har jeg kjøpt da vi var i Stockholm for noe år tilbake.

2015-03-06
Ikke glem å melde deg på giveawayen på bloggen eller på min facebook siden, jeg trekker heldig vinner på søndag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook