feb 052015
 

// Innlegget i Samarbeid med Polarn O. Pyret //

P O. P ORIGINALS-KOLLEKSJON:
De stripete plaggene fra den svenske barneklæreksperten Polarn O. Pyret blir stadig mer populære blant norske barn.
Nå kommer verdens fineste striper i en ny og kreativ kolleksjon med morsomme detaljer.

Pop_originals_popularitems_

Den nye stripete P O. P Originals-kolleksjonen har tatt utgangspunktet i de kjente klassikerne, men kommer med nye morsomme detaljer. Kolleksjonen inneholder plagg som bodyer og kjoler med hjertemotiver, søte luer med kaninører og sparkedresser med kaninmotiv i 100% økologisk bomull. Bodyene fra den nye kolleksjonen er, som alle bodyer fra Polarn O. Pyret, lange nok i livet og holder bleien på plass uten å være for trange. Og linningene på ermer og ben kan brettes opp og ned ettersom babyen vokser. Plaggene er unisex og de er av høy kvalitet som tåler mange vask slik at de kan gå i arv, også fra bror til søster og omvendt.

rytjqprm5jdpwgjdgyne

Litt om Polarn O. Pyret:
Polarn O. Pyret er et svensk varemerke innen barneklærsegmentet og er kjent for sin høye kvalitet, funksjonalitet og unike design. Siden starten i 1976 og lanseringen av den klassiske stripete trikotkolleksjonen, har Polarn O. Pyret levd etter filosofien om at barn trenger klær det går an å leke i. Klær som lar barn være barn, og som er laget for all slags vær. Polarn O. Pyret er opptatt av å ta vare på miljøet, og har på nettsiden en gratis tjeneste for kjøp og salg av brukte Polarn O. Pyret klær.

10540744_899555250097314_6372365038818371861_n

Nå får du 20% ved kjøp av 3 varer eller flere på den klassiske blå og røde kolleksjonen i uke 6 og 7. Jeg har nå klikke hjem noen plagg fra den nye kolleksjonen og jeg gleder meg til når pakken kommer.
Anbefaler alle å gå inn på facebooksiden, eller nettsiden til Polarn O. Pyret å se alle de fine produkter de selger !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook