one

 Posted by at 11:40  baby
jan 282015
 

IMG_1037-2

2015-01-22
Da vi fikk vite lillesøster ventet en liten baby og at det bor en liten jente i magen. Fikk jeg lyst å strikke en vognpose a la “Risarosa vognpose” Planen var å bli ferdig gi bort som barselgave, men jeg fikk ikke striket så mye siden det var en kjempe fin sommer som var. Heldigvis så fikk jeg litt hjelp av min søster til å strikke, og nytt mål var til jul. MEN jeg tok feil mål til baggen og derfor ble den ikke ferdig før nå… phuuuuu………..

Jeg kan skrive under det blir leeeeeenge til neste gang eller det må være noe spesiell grunn for å strikke en sånn til . Et år for å bli ferdig med vognpose………..
Det var utrooolig mye jobb å strikke og ikke minst tid, om det blir neste gang…..den skal til min barnebarn(heldigvis det blir en mange år til)

IMG_1030

IMG_1009

IMG_1021

  2 Responses to “one”

  1. Den var nyyydelig!

  2. Den var nyyydelig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook