Overjoyed

 Posted by at 22:59  joggebukse, Smekke
jan 162015
 

IMG_0472

Tusen takk til alle sammen som lagt inn bestilling i går og takk til alle fine ord dere sendt inn. Min bestillinglisten er nå fullt opp igjen, og om jeg ikke legger ut noe innlegg eller tegn fra meg. Det betyr ikke jeg ligger i lat side, men bare opptatt med å bli ferdig med deres bestilling 🙂 Dere som lagt inn bestilling har hørt fra meg og har fått betalingsinfo.
Nå skal jeg gå gjennom alle bestillinger og skriver ned handlelisten. Time for shopping 🙂
Utrolig gøy at så mange vil bestille klær fra meg.

IMG_0467

IMG_0469

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook