Askeladden Navnelapper

 Posted by at 09:34  Annonse
des 172014
 

Jeg elsker giveaway. Ikke bare for å gi, men også vinner premien. Jeg fulgt Line Merethe bloggen en stund og har møtt henne på real life på bloggtreff som var i Oslo . Kjempe hyggelig dame å prate med:)  Som sagt vinner jeg stor sett nesten aldri. Det var skikkelig jubel da jeg fikk mailen fra Line Merthe at jeg har vunnet et sett navnlapper fra Askeladdennavnlapper. Det var akuratt på tid, lillebror sin var nesten tomt. Kjempe skjekt å få påfyller disse lappene.

div10

Da lillebror gikk i barnehagen, ansattene på barnehagen har noe lunde oversikt over hvilket plagg som tilhører hvem. Etter han begynt på skolen forsvinner tingene hele tiden, for det var seks åringene har eget ansvar for tingene sine.  Merkelapper fra Askeladden, de sitter på absolutt alt og de sitter godt. Jeg klistrer lappene på vaskelappene på klærne , matpakke, drikkerflasker, sko………….alt som han tar med til skole og det er genialt.

Anbefaler alle å gå inn på facebooksiden, eller nettsiden til Askeladdennavnlapper.no å se alle de fine produkter de selger !
Facebooksiden finner du HER, ellers finner du nettsiden deres HER

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook