des 142014
 

div5

I stedetfor sjokolade/gavekalender i år laget jeg aktivitetkalender. Innlegget om 1:e adventaktivitet kan dere lese HER. Forrige uke vi var på teater og så på Jul I blåfjell.  I går var jeg allerede oppe kl 6 på morgen for å forberede for Luciadagen  🙂  Inviterte familien og venner på besøk for å bake lussekatter og spise grøt. Kjempe koselig og gøy, båder for store og små. Det ble både tradisjon- og eget kreative former. Etter baking så hadde vi en liten lek “Pin the bow to gingerbread man”, alle  var med på leken. Den som setter sløyfen nærmest halsen vinner, og vinneren vinner en gavepose som jeg har satt sammen med litt forskjellige ting. Det var kjempe gøy med masse latter. Vi avsluttet kvelden med julegrøt.

Her kommer et bildedryss

div9div11div7div8

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook