Første aketur

 Posted by at 06:07  hverdagsliv
des 082014
 

IMG_8587

Synd at været har blitt mildere fordi barna har gledet seg til sitt første aketur. Vi måtte bare prøve oss. Noen i nabolaget har laget en akebakke og barna elsker det. Vi gleder oss til vinter kommer i gang på ordentlig så får testet ut brettene skikkelig.

IMG_8554

IMG_8557

IMG_8571

IMG_8638

For ikke lenge siden kjøpte vi vinterdress til lillebror fra Polarn O. Pyret, og det angre jeg ikke på i det hele tatt. Dresset er vind- og vanntett. Jakken er laget av slitesterkt materiale og buksen er ekstra forsterket stoff på utsatte områder og snøstopper ved benslutt. Det som jeg liker best er ekstra fleecefôr i rompe som beskytter mot kulde når barnet sitter.

IMG_8629

div3

IMG_8641

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook