Julegaver

 Posted by at 13:30  Ukategorisert
nov 222014
 

//anonnse//
universal-2

I disse dagene planlegger jeg hva skal jeg kjøpe til julegaver til alle barna i familien, da kom jeg over Polarn O.Pyret har en kjempe smart løsning. HER inne kan du lage julegaverlister som er sortert etter pris og størrelser veldig enket å lage listen. Polarn O. Pyrets er kjent for god kvalitet mye gøyale og fargerike klær og accessorier som passer perfekt til lekeglade barn.

Følg gjerne Polarn O.Pyret sin facbook siden HER da får dere masse fine tilbud hverdag. Nå har Polarn O.Pyret 30% på utvalgt yttertøy; gjelder bl.a. vindfleecejakker, skalltøy, regntøy, vatterte jakker mm….  Tilbudet gjelder både i butikken og på nettet, og så langt lagret rekker.

Denne dressen har jeg nettopp klikke hjem til lillebror ( settet er ikke på tilbud). Gleder oss til snøen kommer så kan vi tester den. Settet er laget av slitesterkt materiale. Vannsøyle på 10 000 mm og teipede sømmer. Det jeg liker er at jakken har en avtagbar snøstopper som kan kneppes sammen med matchende bukser, men liker mest ekstra forsterket stoff på utsatte områder og snøstopper ved benslutt. Jakken og buksen har reflekser i 360 graders synlighet.

7322856846704 7322856834923_1

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook