Waiting for you!!

 Posted by at 21:56  baby
nov 112014
 

IMG_6821

En gammel kollega av lillesøster så Babynest som jeg sydde og ønsket seg en slik til sin kommende mini. Hun venter en liten jente i desember. Må si babynest er populær, mange har spurt om jeg kunne tenke meg sy disse på bestilling.  Dessverre babynest er ikke helt min greie, har sydd 3 babynest men det er fortsatt i prøve periode. Jeg er ikke helt fornøyd med den enda, føler at jeg kan gjøre det bedre.

Men lillesøster er ihvertfall veldig fornøyd med den, hennes lille Eileena ligger i den hele tiden.

Om dere ønsker bestille babynest anbefaller jeg sterkt Lykkefabrikken . Leah er kjempe flink og er proff i dette området, har fuglt hennes facbook side en stund og kan se hennes babynest er sydd med kjærlighet og tenker på babyen sitt beste.  Lykkefabrikken sin babynest bruker dyne som fyll og kan lett vaske med 30 grade i maskin og tørker i tørketrommel i forhold til mange andre som fyller med vatt.

IMG_6822

IMG_6826

IMG_6829

IMG_6832

 

  4 Responses to “Waiting for you!!”

  1. wow, den var utrolig flott! Husker jeg lnska meg hjemmesydd nest da jeg gikk gravid med Miriam Elise, men så fikk jeg sleepyhead i babyshowergave =) De r uperkjekke, og dendu har sydd her er jo bare nydelig!

    • Tusent takk 🙂 Jeg øsnket disse eksisterer da jeg hadde mine, de er genialt. Ser nurken til lilesøster sovet i den heletiden, og babynest var md overalt 🙂

  2. wow, den var utrolig flott! Husker jeg lnska meg hjemmesydd nest da jeg gikk gravid med Miriam Elise, men så fikk jeg sleepyhead i babyshowergave =) De r uperkjekke, og dendu har sydd her er jo bare nydelig!

    • Tusent takk 🙂 Jeg øsnket disse eksisterer da jeg hadde mine, de er genialt. Ser nurken til lilesøster sovet i den heletiden, og babynest var md overalt 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook