Cecilies vognposer

 Posted by at 19:54  Annonse
nov 052014
 

//annonse

universal-1

Cecilies vognposer  er helt unike poser som skiller seg ut. Alt fra tynne sommer poser til tykke dunposer som passer til vinter. I november åpner Cecilies vognposer nettbutikk, med spesial sydde poser til barnevogn.

I samarbeid med Cecilies vognposer er jeg så heldig å gi bort et gavekort på 200.- til en heldig følgere. Trykker HER for å bli med på giveawayen. Vil anbefaler dere LIKE  Cecilies vognposer facebooksiden , og ser på alle deres fantastisk produkter.

20141031_222032

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook