Happy Halloween!!

 Posted by at 12:31  DIV
okt 312014
 

IMG_6604

Halloween eller Allehelgensaften er en relativt ny feiring i Norge i de siste årene, selv begynte vi med i trende fra ifjor. I år fikk lillemor ny kostymen og hun sier hun er heksedronning, men lillebroren bruker fremdeles Ninja Turtle kostymen som han hadde. Han synes heks og vampyre er skummelt 🙂 I år har vi avtalt med flere foreldre i nabolaget at vi skal gå sammen, det vil blir koselig.  Vi prøver også på skjære ut gresskaret og barna synes det er stas 🙂

IMG_6581

IMG_6584

IMG_6587

IMG_6590

IMG_6619

Har dere tatt en titt på limited edition kolleksjon fra Polarn O. Pyret? Temaet er mat og  inneholder morsomme accessoirer og tilbehør som forklær, kokkeluer, grytelapper og mye mer. Klærne har mysige dekorasjoner som popcorn, tomater, cupcakes og bananer.  Her får du en sniktitt på kolleksjonen: http://www.polarnopyret.no/sniktitt_matkampanjen

Vil også dele med dere  en god halloween gresskaroppskriften med dere. Happy Halloween.

polarn_pyret_gresskarsuppe_ok

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook