Lanseringsfest

 Posted by at 20:41  Annonse
okt 272014
 

//annonse

 

IMG_6358

Lørdag som var Polarn O. Pyret lanserer ny limited edition  som inneholder morsomme accessoirer og tilbehør som forklær, kokkeluer, grytelapper og mye mer. Klærne har mysige dekorasjoner som popcorn, tomater, cupcakes og bananer. Her får du en sniktitt på kolleksjonen: http://www.polarnopyret.no/sniktitt_matkampanjen  Jeg og barna elsker å bake sammen, om barna hadde disse klærne og spesielt forkle og grytekluter vil være prikk over i:en. Disse klærne er perfekte for de morsomme familiestundene på kjøkkenet. De er myke og behagelige og har høy kvalitet som tåler vasken for å fjerne matflekkene.

IMG_6350

IMG_6351

IMG_6357

IMG_6353

IMG_6356

IMG_6362

IMG_6366

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook