Wow Cup

 Posted by at 18:00  giveaway
okt 242014
 

//Reklamer//

kids_colors3

2000 liker på Vivtras facebooksiden, og det må vi feirer. I kveld skal jeg kjøre en stor giveaway på min facebooksiden og avslutter på mandag den 27.10.  Følger gjerne på facebooksiden  for å få med dette. Denne gangen har jeg med mange flotte sponsor og fine premier, så følg med 🙂

kids_single_202

 Wow Cup er en av sponsor til giveawayen. Wow Cup er en sølefri drikkekopp som er utviklet i Norge med et unikt drikkesystem . Koppen er beregnet på barn fra 12 måneder til l0 år. Lokket har en silikonkant som automatisk lukkes når barnet er ferdig med å drikke. Dermed unngår man søling av veske f.eks. i bilen, på flyet, i sengen eller når koppen velter på bordet eller i sofaen, Koppen har en 360 graders drikkekant. Koppen rommer 266 mI og består av tre deler som enkelt kan tas fra hverandre og kan vaskes i oppvaskmaskin. Wow Cup er godkjent for bruk av barn . Kan brukes med isbiter og oppbevares i kjoleskapet . Koppen er ikke egnet for varme – eller kullsyreholdige drikker.

kids_single_205 kids_single_206

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook