Isdammen venner

 Posted by at 21:14  hverdagsliv
okt 212014
 

IMG_6242

Vi er i Isdammen så ofte vi har muligheten, det er så vakkert her både i sommer og høsten. I dag har Isdammenvenner dugnad og vi var med 🙂 Vi gjorde ikke mye, vi damer stod og skravlet og fikk ikke gjort så mye 🙂 Det som er mest viktig er å få barna ut av huset, det er så deilig å komme seg ut i noen timer.  Det har hvert regn i et par dager og da har det samlet seg en mengde med vann og blitt til en liten bekk som renner nedover bakken. Barna laget båt av bark og løv og de la den silet ned i bekken. De synes det var veldig stas.

 Det er ikke noe dårlig vær, bare dårlig klær.

IMG_6195

IMG_6205

IMG_6210

IMG_6245

IMG_6246

IMG_6249

IMG_6250

IMG_6256

IMG_6257

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook