sep 202014
 

IMG_4588

Forrige helg var jeg på et fantastisk blogg/instagram blogtreff som er arrangert av @fabelaktig Maia og Festfabrikken jeg var så heldig å fikk være med. Innlegget om treffet skrev jeg  HER. Maia er en utrolig flink dame og vi fikk med oss en meget bra goodie bag. Vi var så heldige og fikk veldig fine snille priser hos festfabrikken og gjett om jeg gikk amok 🙂 det var som å være i en godteributikk for et barn. Her er bare noe av det jeg kjøpt…..hi..hi…   Rosa hjerte papir sugerør og rosa cupcakeform lå i goodiebag.

IMG_4559

IMG_4563

IMG_4608

Nydelig plakater fra Emmeselle   lå også i posen og jeg var så heldig som fikk den vakre iskrem bildet, skal finne et fint ramme for å henge den opp.

IMG_4615

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook