SoMe Greet

 Posted by at 21:02  blogggtreff
sep 162014
 

IMG_4260

Helgen har flydd fra meg, sånn er det når man har det gøy Smile På lørdag var jeg på blogg/instagramtreff  SoMe Greet (social media event) som jeg gleder meg masse til.  Det var flinke Maia @fabelakig og Lise fra @Festfabriken som arrangerte denne flotte treffet i Brevik, en liten nydelig by med trange smale gater med brostein og gamle hus.

IMG_4272

IMG_4274

Treffet begynte på Galleri Godager der alle 50 sprudlende damer fikk champagne vi registerterte oss  fikk VIP pass og en superflott goodiebag.

IMG_4267

IMG_4296

IMG_4292

Kl. 15.00 åpnet Festfabriken for shopping med gode rabatter Smile   to flotte damer med bein i nesa holde foredraget hvordan de har jobbet hardt for å gjøre drømmen til virkelighet.

IMG_4297          IMG_4302

TonerosaDesign og Unni Stran holdt en liten workshop I kakedekorering og silketrykk før vi forlatet Festfabriken.

IMG_4289        IMG_4294

Kl.17.00  gikk vi ned I havnen og fikk båt sightseeing av sjøservice.no før vi ankom til Sandøya og der ventet Hawaii Party på oss Smile  her koste vi oss med reker og hvitvin.

IMG_4378

IMG_4417

 Da vi kom tilbake til Brevik fikk vi servert grillmat og masse gode kaker.

IMG_4447

Jeg koste meg masse og fikk med meg masse flotte minner fra dagen, og ikke minst fikk jeg møte og bli kjent med mange utrolig flotte damer. Det er så stas å få møte vakre Divamamma.no og snille Hilde Frøya som jeg snakket med gjennom blogg og mailen.

IMG_4468

  No Responses to “SoMe Greet”

  1. Det var en herlig dag. Veldig hyggelig å møte deg. Håper vi kan møtes igjen 🙂

    • Det var fantasktisk eventet, synd jeg fikk fryktlig hodepinne den dagen så det var litt stiller fra meg. Jeg skal bli med må Familieprat bloggtreff, prøve bli med også. Det kommer å bli kjempe gøy 🙂

  2. Det var en herlig dag. Veldig hyggelig å møte deg. Håper vi kan møtes igjen 🙂

    • Det var fantasktisk eventet, synd jeg fikk fryktlig hodepinne den dagen så det var litt stiller fra meg. Jeg skal bli med må Familieprat bloggtreff, prøve bli med også. Det kommer å bli kjempe gøy 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook