Mini Pom Pom

 Posted by at 22:05  heldress
aug 182014
 

 Da kunden bestilt heldress var hun allerede i sin siste trimester og babyen kan komme når som helst. Håper hun har han allerede i armkroken og nyter barseltiden 🙂 Kunden elsker detaljer rundt hette og knapper som jeg sydde for en stund tilbake. Ettersom det er til en gutt da er ikke så aktuelt å sy blonder rundt hetten og knapper, det blir kanskje for feminint. Jeg fant disse søte mini pom pom som kan sy rundt kantene, kan beholde detaljer som kunden ønsker og ikke for feminint 🙂

IMG_1414

IMG_1418

IMG_1422

IMG_1426

IMG_1429

IMG_1431

IMG_1434

  No Responses to “Mini Pom Pom”

  1. Så fin 🙂

  2. Så fin 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook