Snart skolestart.

 Posted by at 16:02  hverdagsliv
aug 162014
 

IMG_1163Tenk at lillebror begynner på skolen til mandagen, herlighet, tiden flyr bare fra deg før du nevner ordet. Tror det er mor som er litt mer engstelig enn lillebroren her hjemme, han gleder seg skikkelig. Endelig er han stor gutt som skal begynne på skolen sier han. Ikkkk……. kan ikke tror at han har blitt så stor.  Hadde samme følser den gangen han lærte å sykle. Han var klar for å sykle selv,  men jeg holdte igjen hele tiden. Inni meg vet jeg at han vil klare seg. Storesøster går på samme skole og han har vært der mange ganger tidligere, så han kjenner til skolen. Han var på AKS forrige uke og har skaffet seg nye venner, ser ut som han trives.

IMG_1165

IMG_1169

IMG_1174

Dere som har skolestart barn, forbredere dere barna på noen måter?  Vil tipser dere på Nille de har veldig bra bøker som er kjempe bra å trener barna på skriver, teller . De har jeg kjøpt i sommeren. Vi sitter 5-10 min hver gang og går gjennom oppgavene. Når oppgaven er gjort får han en stjerne klistermerker som premier 🙂 det motiverer han til neste oppgaver. Bøker er en kjempe fin forbredelse og tålmodighet trening. Kan se min lille gutt er klar for skolen 🙂  Er mamma klar? Jeg får venner meg til den tanken. Gutten min vokser.

IMG_1175

IMG_1177

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook