Did it and will do again

 Posted by at 23:20  joggedress
aug 122014
 

IMG_1129

Det var lenge siden jeg sydde denne kombinasjon. Denne kombinasjonen minner meg om min første ugle joggedress som jeg sydde ifjor høst. Det var da min uglejoggedress startet og min kjærlighet  for ugle vokste for hverdag. I begynnelsen av reisen min var tøff og vanskelig, men kommentarer og tilbakemelding fra IG og facebook har oppmuntret meg veldig. Det gjør at jeg vil fortsette med dette. Jeg setter veldig stor pris på hver og en av dere. Tusen tusen takk, dere er de beste.

IMG_1104

IMG_1109

IMG_1134

IMG_1106

IMG_1105

IMG_1147

IMG_1136

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook