aug 062014
 

IMG_10124

Før vi dro på ferie ønsket lillemor en kort jumpsuit som hun kan ha med seg på ferie, det ble hennes favoritt plagg. Deilig å ha på når det var så varmt i Spania. De dagene før vi reist var utrolig varmt og deilig vær, det var slik at jeg ikke orket å sitte inne for å sy på dagen. Det blir kun sying sent på kvelden, da var det litt mer kjølig. Av og til satt jeg til kl 2 på natta.  Heldigvis var det ferie 🙂 Savner den tiden. Det vil ikke skade om jeg få fri noen dager/uker til 🙂 I wish.

IMG_10107

IMG_10111

IMG_10114

IMG_10125

IMG_10253IMG_10254

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook