Hva vil du vite?

 Posted by at 22:34  Ukategorisert
jul 132014
 

IMG_6074

Har startet å blogge i et år, mye har skjedd under denne tiden og Vivtra har utviklet seg utrolig. Tusen Takk til dere som har støttet meg gjennom tiden, uten dere hadde Vivtra ikke vært som dagen i dag. Lurer på om jeg skal ha en spørsmål runde:  Hva vil dere vite? Om Vivtra om meg om sysaker syting? Alt mulig, skal svare så godt jeg kan. Spørsmål kan legges igjen under dette inlegget eller sendes til: Vivtra@live.no

Jeg får mange spm fra dere lesere som material og syr tips,  derfor samler jeg sammen og lager et innlegg like greit.  Jeg kommer til å ta meg litt ferie nå i 2 uker fremover da blir det ikke mye blogging , men vil oppdaterer daglige bilder på Insagram. Jeg har to instagram konto @Vivtra og @vivian.tran.   @Vivtra konto kun for oppdaterer klær/bilder som jeg har sydd  @vivian.tran kommer jeg oppdaterer litt forskjellige hverdagsbilder.

IMG_8287

IMG_6190

IMG_6402

IMG_6931

IMG_6394

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook