jul 082014
 

IMG_7503

Fikk en bestilling på 3 joggedress sett i juni og det var en veldig morsom oppdrag og utfordrende 🙂 Alle har sikkert hørt om Angry Birds ……jeg har spillet, har sett og har hørt om disse skjønne figurene, men har aldri lagt skikkelig merke til detaljene. Måtte google og søker for info. Jeg fikk egentlig velger mellom forskjellige motiver som bil,fly,angry birds …mm… sånne typisk gutter motiver, men gikk for angry birds for fulgene har mange karakterer og vidunnelige farger. Lett å kombinerer med grå. Minste man ønsket turkis og det passet perfekt til den blåe fuglen som jeg skal vise dere om noen få dager. Veldig veldig gøy , sjekk oppdrag, jeg nyter å lage slike ting.

IMG_7480

IMG_7482

IMG_7492

IMG_7493

IMG_7508

IMG_7516

  No Responses to “Angry birds chuck the yellow bird”

  1. Storebror her i huset hadde digget sånn joggedress. Han elsker angrybirds 🙂

  2. Storebror her i huset hadde digget sånn joggedress. Han elsker angrybirds 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook