Krabber

 Posted by at 22:24  hverdagsliv
jul 052014
 

IMG_7198

Det var så fint i går formiddag at vi bestemte oss for å dra til stranden slik at barna kan leker litt i vannet og fanger krabber…… typisk norsk sommer vær, forandret på null kommer niks uten forvarsel. Da vi kom til stranden blåste det veldig.  Ettersom vi hadde kjørt helt dit så måtte vi se om det var noen krabber der. Barna nyter hver eneste sekund de likte det veldig, mine barna har aldri fisket krabber før så de synes det var veldig stas, lærte seg å være tålmodige.  Fikk ikke med meg hvor mange de hadde fanget, men vi fikk en del.

Vi slapp krabbene ut i vannet igjen før vi gikk. 🙂

IMG_7045

IMG_7052

IMG_7061

IMG_7033

IMG_7195

IMG_7169

 

IMG_7189

IMG_7177

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

CommentLuv badge

Facebook